Tegeltje bedrukken?

 

Tegeltje bedrukkenEen leuk tegeltje bedrukken? Dat kan ontzettend leuk zijn voor bijvoorbeeld een verjaardag, een huwelijk, een geboorte (geboorte tegeltje) en nog voor vele andere leuke gebeurtenissen. Zo is het mogelijk om tegenwoordig uw eigen tegeltje te laten bedrukken met bijvoorbeeld een tekst, foto of een bedrijfslogo. Het leuke is dat elk tegeltje met de hand gemaakt wordt waardoor het mogelijk gemaakt wordt om elk tegeltje te voorzien van een eigen bedrukking. Bijvoorbeeld wanneer u van plan bent om voor iedereen een persoonlijk tegeltje te maken (als cadeautje, of voor het overbrengen van een boodschap) dan kan het leuk zijn om een leuk Delfts Blauw tegeltje te laten maken of een foto tegeltje. Op deze pagina komt u meer te weten over het bedrukken van een tegeltje met uw eigen opdruk!

Bekijk hier meer over tegeltjes bedrukken >>

Tegeltje bedrukken, wat is er allemaal mogelijk?

Eigenlijk is er vrijwel van alles mogelijk! Wanneer u bijvoorbeeld een leuke spreuk heeft gevonden, zelf een unieke tekst heeft bedacht of misschien wel een uniek moment waarvan u een foto heeft gemaakt om deze te laten vereeuwigen op een echt tegeltje? Ga voor meer informatie naar www.Tegeltjes.com voor het maken van een uniek tegeltje!

Tegeltje bedrukken met foto:

Hierboven is besproken dat het mogelijk is om uw eigen foto te laten afdrukken op een echt tegeltje. Waar kan dan aan gedacht worden zoal? Bijvoorbeeld een leuke vakantiefoto, een foto van een familielid, huisdier of een andere geweldige foto! Vrijwel elke foto kan bedrukt Tegeltje bedrukkenworden op de tegeltjes! Zo kunt u een geheel tegeltje laten bedrukken met een foto, maar ook kunt u een kadertje uitkiezen binnen deze bovenstaande webwinkel. Bijvoorbeeld een oer Hollands design, trendy tegeltje, een truttig tegeltje of een ander leuk design. Er zijn talloze leuke tegeltjes terug te vinden via deze website welke te maken zijn met een eigen afbeelding. Hieronder komt u meer te weten over het bedrukken van een tegeltje met een tekst en wat de kenmerken zijn van de tegeltjes welke bedrukt kunnen worden.

Tegeltje bedrukken met tekst:

Het is niet alleen mogelijk om een foto op een tegel te laten bedrukken maar ook een leuke tekst. Zo kunt u denken aan een leuke uitspraak, een citaat, een mooie spreuk, een wijsheid of een andere leuke tekst voor op een tegeltje. Zeker wanneer u iemand een leuke boodschap wilt overbrengen, wilt feliciteren of iets anders mee wilt geven. Er zijn talloze leuke voorbeeldteksten terug te vinden op het internet welke ontzettend leuk zouden kunnen zijn op dit soort tegeltjes.

Waar zijn de tegeltjes van gemaakt?

De tegeltjes zijn gemaakt van echt keramiek en kunnen full color bedrukt worden. De tegeltjes bevatten een afmeting van 15 x 15 cm en kunnen voorzien worden van een hangertje, een tegelstandaardje of een leuk tegellijstje wat precies om het tegeltje gedaan kan worden, dit is een mooi houten lijstje.

Bekijk hier meer over tegeltjes laten bedrukken >>

Meer informatie over tegeltjes laten bedrukken:

Leave a Comment