20629292Op zoek naar een origineel presentje voor iemand die jarig is, met pensioen gaat of misschien wel als relatiegeschenk of promotioneel artikel? Al eens gedacht aan het geven van een oer hollands tegeltje of een tegeltje met uw eigen foto erop? Zo kunt u een leuk moment laten vereeuwigen op een echt keramisch tegeltje. Zo is het tegenwoordig mogelijk om elke kleur te laten bedrukken op de tegeltjes. Al eens gedacht om een mooie vakantiefoto te laten bedrukken op een tegeltje (tegeltje met foto), een mooie familiefoto of een andere prachtige foto? Er zijn tal van mooie momenten welke vastgelegd worden met een fotocamera, maar het is natuurlijk leuk om hier ook iets mee te gaan doen.

Bekijk hier informatie over tegeltjes met foto >>

Tegeltje met foto, meer info:

Voor een verjaardag kan het ontzettend leuk zijn om eens aan te komen met een origineel tegeltje, u bent hoogstwaarschijnlijk het meest originele wanneer u aankomt met dit prachtige cadeau, wat ook wel een fotocadeau genoemd wordt. Het kan ook ontzettend leuk zijn om een tegeltje met foto te laten maken voor een huwelijk, bijvoorbeeld om het kersverse bruidspaar te feliciteren, of wanneer u een boodschap wilt overbrengen aan iemand die in een moeilijke tijd steun nodig kan heeft.

Tegeltje met fotoTegeltje met foto en tekst:

Ook kan het leuk zijn om een mooie spreuk op een tegeltje te laten afdrukken, dit wordt ook wel een tekst tegeltje genoemd of een tegeltje met eigen tekst. Het leuke is dat u bijvoorbeeld kunt kiezen uit vele leuke spreuken die bij u kan passen, maar ook een zelf verzonnen tekst kan leuk zijn om een tegeltje te laten bedrukken. Ook is het mogelijk om een pakkende tekst in combinatie met een foto te laten printen op een tegeltje.

Grotere aantallen tegeltjes bedrukken:

Wanneer u van plan bent om grotere aantallen tegeltjes te laten drukken met een foto, tekst of bedrijfslogo erop dan kunt u een offerte aanvragen (om een scherpe prijs vragen), een proeftegeltje te laten maken om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met de bestelde tegeltjes en is het mogelijk om attributen erbij te bestellen, bijvoorbeeld een tegelhangertje, een tegellijstje (van hout) of een tegelstandaardje (van kunststof).

Wij wensen u alvast heel veel plezier met het geven van uw eigen gemaakte tegeltje met foto!

Bekijk hier meer over een tegeltje met een eigen foto >>

Voor meer informatie over tegeltjes bedrukken:

Leave a Comment