Tegeltje met tekstEen tegeltje met een tekst laten maken is mede door de komst van het internet erg eenvoudig geworden. Zo is er een specialist op het gebied van tegeltjes bedrukken met een eigen tekst. Dit bedrijf is sinds 2009 actief op het gebied van het bedrukken van hollandse tegeltjes, een tegeltje met een tekst, antieke tegeltjes, fototegels en nog vele andere leuke printjes en ontwerpjes. Een tegeltje met tekst maken is overigens ook erg eenvoudig, zo kunt u binnen de webwinkel Tegeltjes.com een keuze maken uit een kadertje, bijvoorbeeld een hollands ontwerpje, een trendy design of een ander leuk kadertje.

Binnen deze webshop zijn er meer dan 100 soorten tegeltjes te bestellen. Ook kunt u een tegeltje met tekst maken met uw eigen design of een foto in combinatie met een tekst laten afdrukken op een tegeltje. Op deze pagina komt u meer te weten over het maken van een tegeltje met tekst, vindt u meer informatie over het tegeltje zelf en de voordelen om bij eerdergenoemde webwinkel een tegeltje te laten maken.

Tegeltje met tekst,welke mogelijkheden zijn er zoal?

Eigenlijk is er van alles mogelijk, korte teksten, voetnoten, langere teksten, spreuken en nog vele andere tekstvormen. Ook is het mogelijk om een tegeltje met tekst in combinatie met een foto te laten afdrukken. Het maken van een tegeltje is overigens ook erg eenvoudig om te doen. Zo kunt u tijdens het bestellen een tegeltje uitkiezen, de opties aangeven (bijvoorbeeld een tegelhangertje) om uw bestelling vervolgens af te ronden.

Het leuke is dat de tegeltjes welke u wilt laten maken per stuk te maken zijn, zo kunt u bijvoorbeeld iedereen verrassen met een eigen teksttegeltje, maar ook  kunt u korting Tegeltje met tekstkrijgen op het aantal en worden de bedrukte tegeltjes binnen 24 uur afgeleverd. Wanneer u een groot aantal tegeltjes met een tekst wilt laten maken dan kan het handig zijn om na de bestelling de teksten in een lijstje door te geven.

Tegeltje met tekst, in de aanbieding!

Op dit moment zijn de bedrukte tegeltjes in de aanbieding, en wanneer u een nog groter aantal wilt gaan bestellen dan ontvangt u ook nog eens korting op het aantal. Het drukwerk is gratis, er worden geen instel- en andere opmaakkosten berekend en zijn alle prijzen inclusief BTW. Maar over welke webwinkel hebben wij het eigenlijk? Tegeltjes.com!

Voor meer informatie over het laten drukken van een tegeltje kunt u op enkele pagina’s aan de zijkant van deze website klikken. Wij wensen u alvast heel veel plezier met het maken van een eigen tegeltje met tekst.

Enkele pagina’s:

Leave a Comment