Zwemdiploma tegeltjesOp zoek naar leuke zwemdiploma tegeltjes, bijvoorbeeld kant- en klare tegeltjes waar met een watervaste stift op geschreven kan worden? Of misschien wel tegeltjes welke per stuk bedrukt worden voor het behalen van een zwemdiploma? Er zijn vele opties mogelijk bij de webwinkel Tegeltjes.com. Wanneer u van plan bent om een eigen zwemdiploma tegeltje te laten maken dan is dat ook mogelijk, bijvoorbeeld met uw eigen design. Het kan leuk zijn om eens iets anders cadeau te doen dan een papieren versie van een zwemdiploma, bijvoorbeeld met een leuk tegeltje.

Bekijk hier meer over een zwemdiploma tegeltje >>

Zwemdiploma tegeltjes:

Het leuke is dat elk tegeltje met de hand gemaakt wordt en binnen 24 uur thuisbezorgd wordt, zo wanneer u grotere aantallen tegeltjes wilt laten bedrukken met uw eigen zwemdiploma design dan kunt u ook nog een goede korting krijgen op het aantal. Ga voor meer informatie naar www.Tegeltjes.com voor het maken van uw eigen zwemdiploma tegeltje. Wanneer u hulp nodig heeft bij het op maat maken van een zwemdiploma tegeltje dan kunt u altijd even contact opnemen met info@tegeltjes.com, zij helpen u graag verder bij het op maat maken van uw design(s).

Zwemdiploma tegeltjes zijn er in verschillende uitvoeringen, hierbij kunt u denken aan een A, B of C diploma als zwemdiploma tegeltje, maar ook is het mogelijk om een eigen draai te geven aan één van de standaard designs.

Hoe zien de zwemdiploma tegeltjes eruit?

Wilt u het overzicht bekijken van designs voor op de tegeltjes? Ga dan naar bovengenoemde website. De tegeltjes zijn van keramiek gemaakt en zijn van het formaat 15 x 15 cm en zijn afgewerkt met een glanslaag. Het leuke is dat elk tegeltje voorzien kan worden van een eigen bedrukking waardoor dit cadeau persoonlijk wordt!

Alle zwemdiploma tegeltjes worden gratis bedrukt met uw eigen opdruk en zijn op dit moment in de aanbieding! Veel plezier met het maken van uw eigen zwemdiploma tegels.

Voor meer informatie over het bedrukken van tegeltjes: